Essee: Aloin pelata shakkia alun perin aikani kuluksi ja kehityin  mielestäni nopeasti suhteellisen taitavaksi – Sitten ymmärsin, että en voi  ajatella olevani pelissä tarpeeksi hyvä - Jyväskylän ylioppilaslehti
Essee: Aloin pelata shakkia alun perin aikani kuluksi ja kehityin mielestäni nopeasti suhteellisen taitavaksi – Sitten ymmärsin, että en voi ajatella olevani pelissä tarpeeksi hyvä - Jyväskylän ylioppilaslehti

PP: Shakin SM-liigaa FM Tommi Luukkonen - KvM Mikael Agopov - YouTube

Heart of Finland 2019, 5. ja 6. kierros - YouTube

Pelejä - Jyväs-Shakki ry

Jyväs-Shakki otti kaksi voittoa SM-liigassa | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

Mestareiden täyskierrosturnaus – 3. kierros – Etelä-Vantaan Shakki ry –  EtVaS
Mestareiden täyskierrosturnaus – 3. kierros – Etelä-Vantaan Shakki ry – EtVaS

Suomen Shakkiliitto - SM-kisan neljänneksi sijoitettu pelaaja on Tommi  Luukkonen. FM Tommi Luukkonen Selo: 2355 Elo: 2330 Seura: JyS Tommin  tuloksen arviointi ennen kisaa on aina hankalaa. Jos hän pääsee hyvään  flow-tilaan
Suomen Shakkiliitto - SM-kisan neljänneksi sijoitettu pelaaja on Tommi Luukkonen. FM Tommi Luukkonen Selo: 2355 Elo: 2330 Seura: JyS Tommin tuloksen arviointi ennen kisaa on aina hankalaa. Jos hän pääsee hyvään flow-tilaan

USA voitti shakkiolympialaiset, Suomi täytti ennakko-odotukset | Urheilu |  Etelä-Suomen Sanomat
USA voitti shakkiolympialaiset, Suomi täytti ennakko-odotukset | Urheilu | Etelä-Suomen Sanomat

Salaneuvos Cup shakkiturnaus Varkaudessa - Sykkeessä

Tommi Luukkonen Fischer-randomin online-SM:n voittoon | Suomen Shakkiliitto

Tammer-Shakki voitti nopean shakin joukkue-SM:n, henkilökohtaisen SM:n vei  puhtaalla pelillä Tommi Luukkonen | Suomen Shakkiliitto
Tammer-Shakki voitti nopean shakin joukkue-SM:n, henkilökohtaisen SM:n vei puhtaalla pelillä Tommi Luukkonen | Suomen Shakkiliitto

Spesiaali PeliPerjantai: Tommi Luukkonen kommentoi voittopelinsä Euro  Cupista! - YouTube
Spesiaali PeliPerjantai: Tommi Luukkonen kommentoi voittopelinsä Euro Cupista! - YouTube

Seurajoukkueiden SM-kilpailun kierrosraportti, kierrokset 3. ja 4. – Shakin  joukkue-SM
Seurajoukkueiden SM-kilpailun kierrosraportti, kierrokset 3. ja 4. – Shakin joukkue-SM

Pääsiäisturnaus 2008

Ihan pähkinöinä: kesäkuuta 2009

Shakkiurheilijat kamppailevat Jyväskylässä | Keski-Suomi | Keskisuomalainen

Jyväskylässä pelattujen pikashakkikisojen voitto Espooseen – kotijoukkue  Jyväs-Shakki jäi neljänneksi | Urheilu | Keskisuomalainen
Jyväskylässä pelattujen pikashakkikisojen voitto Espooseen – kotijoukkue Jyväs-Shakki jäi neljänneksi | Urheilu | Keskisuomalainen